Eddigi vélemények

Mi már Fekete Erika-val végigjártuk. Minden segítségnek jelentősége van! 🤔 De ha elakadnátok, a szarvasi emberek nagyon kedvesek, és eligazítanak benneteket🙂❤️. Hajrá! 🙂
Fekete Márta
2022
" Nagyon szépen köszönjük ezt az izgalmakkal teli napot. Jó volt "más szemmel" felfedezni ezt a gyönyörű várost. Kitűnő családi program volt mindannyiunk számára."
Gyomaendrődi család
2022
Párommal vehettünk részt a próbajátékon. Kiváló kikapcsolódás volt, ettünk, ittunk közben, szép helyeken sétáltunk, és izgalmas feladatokat kellett megoldanunk. Köszönjük az élményt és a lehetőséget!
György (21)
Békésszentandrás
Klassz volt együtt nyomozni, nagyon jó, kreatív ötleteitek vannak a játékban 🤘☺️ Szarvas meg gyönyörű, télen-nyáron, a többi évszak még hátra van.
Pénzes Ambrus Móni
2022
Nagyon szépen köszönjük az élményt! Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire összetett és jól szervezett programot hoztak létre! Szerintem még évekig fogom emlegetni. Szoktam néha ilyen nyomozós feladatot készíteni a diákjaimnak, így igyekszem az ehhez hasonlókat kipróbálni, hátha tudok új ötleteket meríteni, de ehhez hasonlóval még sosem találkoztam! Nagyon köszönjük!
Pothorszkiné Kelner Noémi
Szarvas
Kitűnő családi program hűvösebb időben is. Köszönjük, hogy részesei lehettünk és mi is kiakaszthattuk saját címerünket a végén.
Évi (41)
Budapest

Rólunk írták