allomas007

Kattints a lenti címekre és megjelenik a segítség!

FONTOS! A Vízi színház átmeneti felújítása miatti módosítás:
A fahíd lábánál találtok egy táblát, amelyen a Vízi Színház nézőterének rajza szerepel. Keressetek rajta két fehér matricát. Az azon szereplő információk szerint sétáljatok át a fahídon, végig a sétányon, a sétány végén jobb odalon lévő pad hátoldalán pedig megtaláljátok a következő rejtvényt. 

A fahíd Erzsébet-liget felőli oldalán keressetek egy Tessedik kincse nyomában logóval ellátott táblát!

A fahíd lábánál találtok egy táblát, amelyen a Vízi Színház nézőterének rajza szerepel. Keressetek rajta két X-et, és írjátok fel, melyik sor hányadik székét jelöli. Keressétek meg az adott székeket a híd túloldalán, a Vízi Színházban!
Fejtsétek meg a fahíd oldalán elhelyezett keresztrejtvényt!

A füzetben található roma és szlovák kisokos segítségével megfejthetitek a keresztrejtvényt. Használjátok hozzá a megoldókulcsot, amelyet az Erzsébet-liget felől érkezve a fahíd jobb oldalára elhelyezett táblán találtok. Írjátok be a lap alsó részén található rejtvénybe a megoldásokat, majd figyeljétek meg a négyzetekben található számokat. Növekvő sorrendben olvassátok össze a számokon található betűket, és három értelmes szót kaptok. Ezeket a szavakat tekerjétek ki a dekódertárcsán, és megkapjátok a következő szükséges betűt. Írjátok fel a megoldást a füzetbe a megadott sorba!

szarvas szobor